Autocad Civil 3D va permite sa proiectați drumuri, alei pietonale, platforme si canalizare.
Pe acest blog ve-ti găsi tutorial așezate pe categorii de folosire Autocad Civil 3D.
Puteti descarca versiunea trial a softului de pe site-ul oficial autocad http://usa.autodesk.com/civil-3d/. Din păcate nu exista traducere in limba Romana, tarile care folosesc in mod avansat Autocad Civil 3D il au tradus, si e mult mai usor sa-l inveti. La noi nu se vrea, asta este.
Exista doar extensia pentru țara Romania care are încărcat în el standardele și normativele romanești de proiectare drumuri.
Extensia o descarci de aici - AutoCAD Civil 3D – Romania
selectați versiunea de autocad pe care o dețineți dupa care descarcati kitul.
Informatii drumuri, normative drumuri, proiectare drumuri, program proiectare drumuri si altele.....
Live support chat for website produced by JivoSite
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
Am gasit un filmulet pe youtube cu un proiect complet in autocad civil 3D, tare sau ce !!!!!! Chiar si sectiunea transversala a podetului. ...
-
Inca un tutorial video despre cum sa creezi un ax in plan, profil longitudinal, profil transversal tip, transversale curente si raportul de ...
-
Cele mai utilizate norme din Stas 863 (Elemente geometrice ale traseelor) le gasesti in acest tabel.
-
Salutare tuturor. Astazi vreau sa va arat cum am inceput eu sa-mi organizez proiectele in autocad. Avantajul acestei optiuni a autocad-ulu...
Programul este foarte greu de invatat, trebuie sa stii engleza la un nivel cel putin mediu iar firmele in general nu sunt dispuse sa plateasca pe cursuri, da pai sa te lase sa-l inveti in timpul programului.
RăspundețiȘtergereAi dreptate. In tarile care se lucreaza intens cu Autocad Civil 3D, programul este tradus, si e mult mai usor sa lucrezi, iti dai seama ce si cum. Eu lucrez in Istram care este in romana, si e foart usor sa-ti dai seama ce face o comanda sau un buton dupa denumire. In Romania sunt reprezentanti a programului Autocad Civil 3D, dar ei nu-si dau interesul sa-l traduca. Dupa spusele lor nu exista cerere pentru program in limba romana, chipurile majoritatea stiu engleza si nu e nevoie. Aici nu e vorba ca stii engleza sau nu, e vorba de limbajul tehnic.
RăspundețiȘtergereSa fim sinceri, deja Civil apare in mai toate firmele. Numarul de licente este cel putin egal cu numarul celor de ARD (care nu-s putine). Incepe sa fie folosit la scara din ce in ce mai mare, insa chiar si cu limbajul tehnic format (in engleza) curba de invatare a programului este EXTREM de mare. Referitor la ISTRAM, e capabil sa faca platforme? Daca da, le face si eficient si rapid? (Adica nu situatii ideale de proiectare).
RăspundețiȘtergereO fi Civil pe mai la toate firmele, dar ce folos? , ca il folosesc ca autocad simplu.... pacat.
RăspundețiȘtergereIstram are modul de platforma dar nu l-am folosit, pentru ca nu am avut lucrari de genu. Dupa cate stiu eu Civil 3D este chiar foarte bun la platforme.